duminică, 6 ianuarie 2013

Afla cum platforma 3D devine sursa de venit si mai mult, O AFACERE


Detalii: Catalin Stoica, email: agavwaamy@gmail.com, tel: 0749115324, 0769405016, 0726959826


WAAMY, socializare sau o AFACERE ?


Next World Evo este o platforma 3D, un nou mod captivant , exuberant si distractiv de a petrece timpul liber si in acelasi timp, o retea de socializare, notiune foarte familiara in prezent. Cu toate acestea, Next World depaseste toate conceptele cunoscute si paseste peste granitele unei retele de socializare, ale unui multigame, chiar si ale unei afaceri clasice, pentru ca este o afacere  cu multibeneficii si in afara de cele financiare.



Ce este WAAMY ?


WAMMY este platforma 3D perfectionata a Next Word Evo.
 
Pe aceasta platforma fiecare persoana este reprezentata de un avatar pe care il poate modela cu fidelitate chiar utilizatorul (culoarea parului, culoarea si forma ochilor, buzele, silueta etc.).

  

Platforma WAAMY intruneste cateva caracteristici UNICE in cadrul multigame-urilor si a retelelor sociale:




 Unicitatea platformei consta in faptul ca in acest spatiu virtual isi fac aparitia numai avatarii (ca reprezentare a unor persoane reale), nu si computerul (ca in jocurile obisnuite) care pot socializa intre ei prin intermediul chat-ului privat si in curand prin voce. Veti fi uimiti cate relatii frumoase de amicitie se leaga pe o astfel de platforma si cate lucruri minunate poti afla despre persoane pe care altfel nu le-ai fi putut cunoaste.


 Un alt aspect de unicitate este dat de prezenta magazinelor virtuale, a cafenelelor si a oricaror afaceri care se pot reprezenta in lumea virtuala exact ca in lumea reala cu beneficii palpabile material pentru avatari diferenta constand in faptul ca deja cumparaturile se fac mult mai comod si de multe ori in exclusivitate.

   Al treilea element unic este reprezentat de activitatile la care participa avatarii, in masura in care isi doresc asta si anume: licitatii reale pentru bani virtuali sau obiecte electronice (laptopuri, Iphone, Ipad, etc.) care le sunt livrate fara costuri suplimentare acasa (indiferent de tara).


   Al patrulea element de unicitate este faptul ca pe platforma 3D sunt redate locuri reale, copiate fidel (in curand vor exista si elemente reprezentative romanesti (Bucuresti  cu obiectivele principale, alte orase cu semnificatie istorica nationala).


   Al cincilea element de unicitate il constituie cartierele de locuit in functie de nivelul dobandit de acel avatar de-a lungul jocului, posibilitatea de a achizitiona terenuri si , surprinzator, AFACERI PE PLATFORMA 3D.



 Cum s-ar schimba viata fiecaruia daca ati avea vizibilitate absoluta in lumea virtuala sau, pe de alta parte daca ati putea achizitiona produse la preturi cu adevarat promotionale cu bani virtuali??? 

Cum vi s-ar schimba viata pentru ca aceasta platforma va aduce castiguri consistente prin faptul ca sunteti membru si pentru ca la randul dumneavoastra cresteti numarul membrilor in randul unei comunitati dinamice?

Ideea acestui game 3D s-a nascut in Italia sub aceasta forma de network marketing si nu doar ca forma de socializare cu caracter pur comercial. In acest caz persoanele reale, reprezentate prin avatari au beneficii materiale pentru ca populeaza platforma aflata inca la inceput si pentru ca o promoveaza.

In prezent a reunit membrii din Italia, Slovenia si Romania si este in continua extindere si in alte tari europene.

Joaca-te, socializeaza si CASTIGA !  Afla cum, contactandu-ne: 

Catalin Stoica, email: agavwaamy@gmail.com, tel: 0749115324, 0769405016, 0726959826




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

border="0" src="http://widget.zelist.ro/widget-small/simplu.mixnet.ro.jpg">