luni, 7 ianuarie 2013

Avatar Base (baza) Next World EvolutionBun gasit!

Continui descrierea constelatiei avatarilor Waamy  cu Avatar Baza.

Avatarul Baza are un statul superior Avatarului Free descris anterior si per total are un statul intermediar. Acest Avatar Baza se distinge in comunitate prin prezenta in dreptul numelui sau a unei buline rosii. Pentru a intra pe platforma direct ca Avatar Baza cu toate beneficiile aferente este nevoie ca un Avatar VIP (Agent Avatar = AgAv)  sa faca inscrierea acestei persoane, moment in care ii ofera un cont de 15 000 de unitati (echivalentul a 30 Euro). 

Unitatile obtinute nu obliga Avatarul Baza in niciun fel de sponsorul sau sau fata de platforma. Aceste unitati pot fi folosite exclusiv pe platforma pentru cumpararea vestimentatiei, a accesoriilor si , in curand, a altor produse reale. Unitatile se folosesc si pentru acces la licitatii si achizitionarea produselor reale din cadrul licitatiilor de pe platforma. In cazul in care Avatarul Baza liciteaza dar nu obtine obiectul licitat i se returneaza suma licitata, mai putin taxa de intrare.

Pe langa cele 15 000 de unitati, Avatarul Baza are avantajul de a putea comunica prin chat-ul privat cu fiecare din membrii comunitatii, lucru imposibil pentru un membru free. Acest avantaj atrage dupa sine o comunicare mult mai buna pentru ca astfel se evita emiterea unui mesaj care ar putea fi gresit inteles de catre ceilalti membrii.

La numarul initial de unitati se adauga si altele datorita faptului ca Avatarul petrece timp pe platforma si comunica cu amicii din orasul virtual astfel ca numarul lor creste odata cu activitatea.

Acelasi lucru se intampla si cu punctele de popularitate (pp) care cresc in numar pe masura ce socializati mai mult astfel depasind nivel dupa nivel.
Va incurajez sa intrati pe platforma pentru a o testa. Veti observa singuri felul in care se desfasoara lucrurile si cu siguranta veti continua sa cunoasteti oamenii de aici.

Mentiune: orice fel de limbaj trivial este strict interzis si folosirea lui atrage excluderea avatarului care l-a folosit din comunitate !!!


Detalii: Catalin Stoica, Agent Avatar

  email: agavwaamy@gmail.com

       tel: 0749115324, 0769405016, 0726959826

 

2 comentarii:

  1. Va rog sa imi oferiti un numar de telefon sau sa ma contactati la tel. 0726959826 sau la oricare din numerele de telefon de pe site.

    Avatarul Base se face foarte simplu si puteti sa calatoriti oriunde pe platforma insa pentru Avatar Vip este oportun sa programam o intalnire cu o persoana abilitata din echipa noastra.

    Ca sa puteti cunoaste platforma, va pot crea un avatar baza insa e bine sa discutam telefonic, cel putin, inainte pentru ca va trebui sa va dati acordul si sa accesati un link de confirmare. Responsabilitatea dumneavoastra financiara este 0 si puteti sa cunoasteti oameni noi care intra in Waamy in fiecare zi.

    RăspundețiȘtergere

border="0" src="http://widget.zelist.ro/widget-small/simplu.mixnet.ro.jpg">